duminică, 30 ianuarie 2011

● Despre Ascendentul in Leu

..cine se regaseste in acest post, sper sa va placa.
p.s pentru cine vrea sa-si afle ascendentul : -    LINK  -


Persoanele nascute acum sunt amabile, generoase, binevoitoare, cu inclinatii filozofice si o fire nobila. Nativii Leului sunt sinceri, liberi, transanti in exprimare, independenti, impulsivi, plini de energie si cu atitudini demonstrative. Sunt o fire focoasa si insufletita.

Persoanele cu Ascendentul in Leu nu pot trece neobservate. Emana o energie speciala si un magnestism care atrage atentia celorlalti. Cateodata este din cauza ca sunt niste persoane galagioase, care acorda o atentie sporita felului in care arata (in special parului); alteori este datorita felului lor de a fi care pur si simplu starneste interesul celorlati.

Nativii cu Ascendentul in Leu stiu foarte bine ceea ce pot si sunt constienti de modul in care arata. Isi dau extrem de bine seama cum sunt alte persoane si ceea ce vor sa para. De fapt, pe acesti nativi ii intereseaza foarte mult sa pastreze aparentele - se gandesc daca persoanele cu care se intalnesc sau locurile pe care le frecventeaza ar putea sa le afecteze imaginea. Adesea nativii cu Ascendetul in Leu se simt ca si cum ar fi pe scena, chiar si in intimitatea casei lor.


Au tendinta de a lua decizii pripite, de a avea accese de furie si de a face excese. Totusi, dispun de o rabdare foarte mare si de energie, iar datorita caracterului lor idealist nu intra in prea multe necazuri. Dorinta de a controla tot ce se intampla in cercul lor prieteni ii poate transforma cateodata in niste persoane autoritare. Daca nu exagereaza cu aceasta autoritate, vor aparea ca nioste persoane care vor ca oamenii pe care ii iubesc se simt bine. 




Multi dintre nativii cu Ascendentul in Leu sunt conducatori, fie prin profesia pe care o au, fie prin caracter.



Tendinta de a supraaprecia unele lucruri sau chiar pe ei insisi este prezenta in majoritatea cazurilor. Acest lucru se datoreaza entuziasmului si optimismului natural pe care le au atunci cand incep o noua activitate. Cateodata sunt ca niste reclame care ruleaza una dupa alta. De fapt, persoanele cu Ascendentul in Leu au toate calitatile necesare pentru a fi buni promotori.


In general persoanele cu Ascendentul in Leu isi sustin demonstratiile si au tendinta de a face gesturi ample. In fapt, unii dintre ei sunt atat de absorbiti de fictiune, incat le este putin cam greu sa vada realitatea. Acesti nativi simt o nevoie extraordinara de a fi admirati.


Adesea pesoanele cu Ascendentul in Leu au o constitutie fizica puternica. Acorda o atentie deosebita aspectului fizic si manierelor. In general adopta stiluri vestimentare si tunsori tineresti. Felul lor de a fi este autoritar si puternic.


Indiferent de varsta pe care o au, persoanele cu ascendetul in Leu vor avea intotdeauna o inima ca de copil. Le place sa se distreze, sunt prietenosi, generosi si spirituali.


Sunt marinimosi, puternici. N
ativii cu Ascendetul in Leu se recunsoc ca fiind constienti de propria valoare si sunt optimisti. Sunt inzestrati cu simt estetic, recunosc calitatea si au un stil prietenos caruia este greu sa ii rezisti. Vor sa faca astfel incat lucrurile sa se intample si creaza valva.

Se intrec pe ei insisi acolo unde au autoritate sau o pozitie responsabila in domeniile executive sau in sferele de conducere. Temperament schimbator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu