sâmbătă, 8 ianuarie 2011

● Cu bune, cu rele!

Zodiile in folosul tau, defecte transformate in calitati pentru femei din zodia Fecioara:

Defectele: Iata o femeie carcotasa din fire! Mai mult, femeia Fecioara stie foarte bine sa-si ascunda sentimentele, asa ca niciodata nu stii ce gandeste si ce simte de fapt. Este o perfectionista, ceea ce n-ar fi grav. Din pacate, nu este niciodata multumita de ea si cu atat mai putin de ceilalti. Din acest motiv, tot timpul critica, tot timpul stramba din nas. In plus, replicile usturatoare ii atrag multi dusmani.

Transformate in calitati: Carcoteala are si ea o parte buna: cere meticulozitate. Iar o femeie mai meticuloasa decat femeia Fecioara gasesti rar. Si nemultumirea de sine are partea ei buna: dorinta de autodepasire. Adunate, poti obtine pana la urma un personaj interesant. Critica, dar stii ca o face indeobste cu folos!

Femeia Fecioara este tot ce isi poate dori un barbat in ce priveste activitatea casnica. Pudoarea virginala proprie adolescentei va fi pastrata inteaga viata. Fizic, isi va pastra silueta cu orice pret si va tine diete spartane, daca va fi nevoie.
Face casa buna cu: Fecioara sau orice persoana cu ascendentul in aceasta zodie. Uneori, au succes si cuplurile care implica zodia Pesti.

EXCELENTA (100%) - Rac, Capricorn, Taur
BUNA (80%) - Scorpion, Fecioara
DELICATA, RISCANTA (60%) - Gemeni, Balanta
DIFICILA, DAR INTERESANTA (50%) - Pesti, Sagetator
DIFICILA, CU DATORII KARMICE (20%) - Berbec, Varsator
NERECOMANDABIL (10%) - Leu


Fericit acela care o iubeste si este iubit de ea! Nimic, calendar ori ceas, nu o impiedica sa faca dragoste. Sexul este pentru ea totdeauna ceva nou, sau cel putin, totdeauna innoit. Face alegeri pe moment, dar se poate avea intredere in intuitia ei. O atrag barbatii stilati, cu bun gust, carieristi, sarmanti.
Nu o inhiba nimic. Cu minimum de intimidate, consimte sa se daruiasca in situatii in care cea mai mare parte dintre femei ar fi siderate. Raspunde la nebuniile cele mai complicate ale patului. Poate epuiza Kama Sutra de la un capat la altul, fara respiratie, dupa care va cere linistita volumul II. Are totusi meritul de a nu fi gasita in pat decat cu acela pe care il iubeste.

Nu isi ascunde niciodata afectiunea dar, aceasta nu este prea greu de realizat. Indiferent de varsta, retraieste mereu crezul primei iubiri. 
Daca i se refuza o mangaiere, face greseala de a o interpreta ca pe un semn al pudicitatii. Este credincioasa pana la virtute iubitului, dar o afiseaza intr-un mod teatral, superficial. Este deopotriva o sotie si o amanta excelenta. 
Ca sotie este fidelitatea intruchipata. Accepta un mariaj numai in conditiile in care considera ca va sta intreaga viata alaturi de partener. Iar el trebuie sa fie capabil de aceeasi uniune. Altfel, infidelitatea lui o poate marca intreaga viata

----------------------------------------------------------------------------------------------

Iata ceea ce trebuie sa stii despre o Fecioara: desi la prima vedere poate parea rezervata, chiar timida, nu te grabi sa o cataloghezi. Este incredibil cat de mult curaj si tarie poate avea in anumite situatii, mai alese in cele care implica persoane foarte dragi ei.

Fecioara, atunci cand iubeste, o face intr-un singur fel: total. Este o femeie in adevaratul sens al cuvantului. Are in dotare o multime de farmece si cunoaste toate trucurile pe care o femeie ar trebui sa le cunoasca. Nu este o persoana lipsita de vointa, in realitate, poate realiza tot ceea ce isi pune in gand.

In viata de cuplu, Fecioara este o persoana devotata si loiala, insa daca relatia scartaie, ea nu se va arunca in foc pentru a o salva, ci mai degraba va aborda o raceala care il va face pe partener sa simta ca Polul Nord este o zona tropicala. Caracteristicile generale ale Fecioarei reprezinta un amestec ciudat intre emotie si luciditate, intre romantism si pragmatism.

In domeniul finantelor, Fecioara este pe teren propriu. Extravagantele nu o caracterizeaza si nu face cheltuieli nesabuite. In materie de haine sau decoratiuni are gusturi bune, iar inteligenta ei poate fi foarte usor stimulata, mai ales daca se traduce prin invitatii la teatru sau la galerii de arta.

O alta caracteristica des intalnita la Fecioara, si destul de enervanta de altfel, este faptul ca nu se pot impiedica sa nu se ingrijoreze prea mult pentru orice lucru, indiferent de importanta lui. Pe de alta parte, daca o ai drept colega de munca, va sari imediat sa te ajute cu ce ai nevoie, mai ales daca este o urgenta. Daca esti o persoana apropiata si draga, ai toate sansele sa faca treaba in locul tau. Femeia Fecioara are picioarele bine infipte pe pamant, si ce crezi? Chiar ii place sa traiasca in lumea reala.

Atentie! Chiar daca Fecioara este critica cu ceilalti, ea nu gusta prea mult criticile. Motivul? Este la fel de constienta de imperfectiunile ei in aceeasi masura ca si de ale tale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu