luni, 15 noiembrie 2010

Despre cum porti parfumul

Ai gasit parfumul potrivit dar nu stii exact pe ce parte a corpului sa-l dai. Iata cateva recomandari:

Pe piele

Parfumul reactioneaza in contact cu pielea si lasa alta mireasma de la persoana la persoana. Caldura este un alt factor care face ca parfumul sa se simta mai pregnant, asa ca aplica parfumul in punctele de puls, care se incalzesc sau se umezesc: tample, gat, spatele genunchilor, intre sani, glezne, buric, in spatele lobului urechii si pe interiorul incheieturii. Cu fiecare rasuflare, vei lasa o mireasma de parfum.

Te mai poti da cu parfum pe partile mobile ale corpului tau, astfel incat atunci cand te misti, vei lasa o boare de parfum in jurul tau.

Pe par

Da-te cu parfum pe radacinile parului daca il ai scurt si la varfurile acestuia daca il ai lung.


Pe haine

Bineinteles ca te poti da cu parfum si pe haine, dar nu pe orice haine. In primul rand, trebuie sa stii ca nu toate materialele emit parfumul in acelasi mod. Materialele naturale precum panza, matasea, casmirul, catifeaua, bumbacul degajeaza parfumul ca pe un vis.

In schimb, materialele sintetice il degaja agresiv si repede. Deasemenea, evita hainele de matase vopsita.

Pentru a face ca hainele tale sa miroasa deosebit, iti poti parfuma esarfele, intrucat retin cel mai bine parfumul, apoi tivul fustelor sau reverul paltoanelor dar de la o distanta de 10 cm.

Alte idei


  • Cand te dai cu parfum fa asa: da cu parfum in aer, apoi paseste inspre acel abur. Astfel parfumul se va dispersa pe tot pe corpul tau.

  • Atunci cand iti speli hainele la mana, adauga cateva picaturi de parfum in apa in care le clatesti.

  • 4 comentarii:

    1. Eu de obicei imi dau pe par sau pe gat. Rar imi dau pe haine...

      Utile sfaturile astea...eu una nu stiam ca si materialul hainelor influenteaza parfumul. Multam! :)

      RăspundețiȘtergere
    2. Sunt curioasa daca chiar exista cineva care sa se dea cu parfum pe genunchi, glezna sau buric. Sau care sa nu dea cu parfum direct pe el ci sa dea in aer apoi sa treaca prin el, ca sa se piarda aproape tot parfumul.

      RăspundețiȘtergere
    3. eu ma dau pe tot coprul nu numai la buric si restul. ;D

      RăspundețiȘtergere